Tartamain: Artisanale themataarten & Cupcakes   

Artisanale themataarten!

Biscuits, Cake & vulling

Volledige opbouw van de taart... naar eigen smaak!



Biscuit: Vanille, Chocolade, Dubbele Chocolade, Red Velvet


        


Tempreervloeistof: Vloeistof waarmee de biscuit zal ingedruppeld worden, zodanig 


                               dat deze niet droog is!



                        Zonder Alcohol: Vanille, Mokka, Cocos, Karamel, Citroen, Framboos, 


                                               Koffie, Chocolade, Banaan, Speculaas, Sinaasappel, 


                                               Pistache, Passievrucht, Mango, Kers, Hazelnoot, 


                                               Cappucino, Bosvruchten, Mandarijn, Appel


                        Met Alcohol: Champagne, Tiramisu, Limoncello, Amarena, Kers, 


                                           Marasquin, Cherry/Brandy, Irish Coffee, Mocca, 


                                           Advokaat




Vullingen: Cremes: Botercreme



                  Room: Banketbakkersroom, Enchanted Cream (stevige slagroom)

                    

                           Bavarois: Alle zelfde mogelijkheden zoals bij de tempreervloeistof



                  Fruit: Vers fruit (rekening houden met seizoen) of fruitgelei-confituur



                  Bonbon: Hazelnoot praline, Amandel praline, Karamel, Walnotencreme



                  Chocomousse: Wit, Melk, Puur



                


Na het vullen en stapelen van de taart gaan we deze volledig gaan bedekken met een Ganachelaag zodanig dat de taart mooi ingekapseld zit, mooie vorm krijgt en dat deze gemakkelijk snijdbaar is!


Nu kunnen we gaan bedekken met laagje Suikerfondant of Marsepein... en als laatste kunnen we de decoratie aanbrengen!

Smakelijk!